Bru / kjørebane-fuger

Cipec WD

WD fingerfuger er vårt mest populære produkt og har blitt levert i Norge i 25 år. Fugene er vanntette og laget i en legering av sjøvannbestandig aluminium som står godt i mot norske forhold. At fugene er laget i aluminium gir også et sikkerthetsaspekt for snøryddingspersonell da aluminium vil gi etter i møte med en stålplog. Med god kjørekomfort og relativt lang levetid er dette vårt anbefalte valg for bevegelser opp til 320mm.

WD katalog.pdf

Cipec WP

WP fingerfuger er idelle for større bevegelser 300mm - 600mm , eller der der er mye skråbevegelse. Dette grunnet at fugen kan bygges med lengde og vinkel i forhold til kundens ønske.

#

WP fingerfuger kommer i størrelser fra 60mm til 1200mm bevegelse, og produseres hovedsaklig i metallisert stål, men i størrelsene 200, 250 og 300mm produseres de også i aluminium. Basis utgaven er en åpen og ikke vanntt løsning, men fugen leveres med ulike konsept for vannavrenning som ekstra utstyr. Har du spørsmål hvordan WP fugen kan skreddersys til ditt prosjekt, ta kontakt på mail eller telefon

Cipec WOSd

WOSd er den minste kjørebanefugen med bevegelsekapasitet som spenner 50-100mm. Fugen er vanntett og er laget i samme sjøvannsbestandig aluminiumskvalitet som WD fugene. Den passer godt til plasser der belastningen og fart er lavere, slik som parkeringhus og kaianlegg.

wosdkatalog.pdf

Svingtravers fuger

For bevegelser større en 600mm begynner åpningen på fingerfugene å bli så stor at puplikum vil føle en viss risko å ferdes over, dette gjelder spesielt for sykkelister. Derfor vil vi anbefale å benytte svingtravers fuger når bevegelesene blir så store. Vi har et samarbeid med Maurer und Söhne i Tyskland og levert svingtravers fuger til flere av de større broprosjektene i Norge, som Hardangerbroen og ny E18 bro over Drammen. Svingtravers fuger er mer komplekse og består av flere bevegelige deler, så det må påberegnes en del høyere innstallasjons og vedlikeholds kostnader kontra fingerfuger, men for kjørekomfort og sikkerhet er svingtraversfuger uovertruffent.

Maurer und Söhne
Prinsens gate 23

4008 Stavanger

Org.nr.: NO 994985523 mva

Tlf: 97158420

Email: post@lafu.no

www.lafu.no

#

ID nr: 131846